Vajda Erika

Vajda Erika  

Értékelés:
Telefonszám: +36-30-9475794
Kapcsolat: Az üzenetküldéshez be kell jelentkezned!
Tárgyak: Biológia, Kémia
Ahol tanít: Budapest, XI. kerület
Házhoz megy? nem
Óradíj: 6 000 Ft / 180 perc

Érettségi előkészítés kémia és biológia

Rendszeres felkészítő alkalmak egészen az érettségik végéig

Bővebb információ

Biológia és kémia tárgyakból emelt szintű felkészítés érettségi vizsgára!

 

Ha terveid vannak ezekkel a tárgyakkal középiskola után, legyen az orvosi egyetem, fogorvosi, állatorvosi, gyógyszerészeti kar, vagy más egyéb, várlak szeretettel.

 

Kezdés szeptembertől. Az órákat kis létszámú csoportban tartjuk. Ez maximum 8 főt jelent annak érdekében, hogy mindenki egyéni fejlődését figyelemmel tudjam kísérni és a felmerülő nehézségeket hathatósan tudjuk orvosolni. Az év során a diákok (azaz Ti :) ) rendszeres visszajelzést kapnak arról, hogy a tananyagot milyen mélységig sikerült elsajátítani, ami egyben lehetőség is a korrekcióra még az előtt a bizonyos "nagy nap" előtt.

 

A logikusan felépített tematika mellett nagy hangsúlyt kapnak a gyakorlófeladatok és házi feladatok is. Hiszen nem elég valamit érteni, alkalmazni is tudni kell, s ez az, amire az érettségi feladatsorok is egyre inkább rámutatnak.

 

A felkészülés az írásbelikkel nem fejeződik be. Május közepétől már célirányosan a szóbelikre gyakorlunk, de a szóbeli kifejező képesség fejlesztése és a szakmai nyelvezet megfelelő használata a többi mellett természetesen egész éves feladat.

 

Helyszín: 11. kerület, a Móricz Zs. krt-től 10 percre.

 

Az első órák szept. 6.-án (P) és 7.-én (Szo) lesznek, ezt követően pedig minden héten, pénteken délután és szombaton napközben.

 

Ha már a szemed előtt lebeg a kitűzött cél, hogy mit szeretnél elérni akár a biosszal, akár a kémiával, esetleg mind a kettővel, de nem tudod hogyan vágj bele, vagy ha úgy érzed elkél a segítség, fordulj hozzám bizalommal! :)

https://www.facebook.com/Érettségi-kémia-819375271561929/