Téglás Máté

Téglás Máté  

Értékelés:
Telefonszám: +36-70-3811751
Kapcsolat: Az üzenetküldéshez be kell jelentkezned!
Tárgyak: Angol tanár, Matematika, Nyelvtanár
Ahol tanít: Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, Online
Házhoz megy? igen
Óradíj: 3 000 Ft / 60 perc

Angol, matematika világosan

Legyen szó általános nyelvi fejlesztésről, felzárkóztatásról, vagy megszerettetni a tárgyat, óráimon ezen leszek.

Bővebb információ

Téglás Máté vagyok kezdő matektanár (angol már pár évig tanítottam). Angolban C1 szinten állok, és folyamatosan fejlesztem magam aktívan. A tanítványok türelmesnek, az igényeikhez alkalmazkodónak ismertek meg, szerettek hozzám járni. Igyekszem a szókincs mellett az 5 nyelvi terület (olvasás, hallgatás, nyelvtan, írás, beszéd) egyformán odafigyelni. A tanulókra maximálisan próbálok odafigyelni, és a nyelvet minőségi szinten megismertetni.

2013 óta vagyok tagja a Mensa HungarIQa-nak (magas intelligencia szintűek klubja) ebből kifolyólag tudom hogy a matematika az erősségeim közé tartozik, csak nekem is elvették az önbizalmam anno ezen a téren bár mindig jó matekos voltam. Ezek ellen kívánok dolgozni. Világosan, érthetően magyarázni, úgy hogy a diák feltétlen megértse, ha a diák valamit nem ért nem vele van a baj. csak el lett véve a kedve a tanulástól. Óráimon ezeket maximálisan figyelembe kívánom venni. A pszichológia nagyon fontos az oktatásban. 
Középiskolai, érettségi, pótvizsga felkészítést is vállalok.