Rétlaki Márton

Rétlaki Márton  

Értékelés:
Telefonszám: +36-30-7585613
Kapcsolat: Az üzenetküldéshez be kell jelentkezned!
Tárgyak: Magyar, mint idegennyelv, Magyar nyelv és irodalom, Prezentáció, Tárgyalástechnika, Történelem, Nyelvtanár, Önképzés, Kommmunikáció, Felkészítés felvételi beszélgetésre
Ahol tanít: Budapest, Pest megye, Fót, Solymár, Online
Házhoz megy? igen
Óradíj: 7 000 Ft / 90 perc

Magyar-történelem felkészítés 100% céleléréssel

Aha-élmények, blokkjaid oldása, nevetés, önértékelésed, önbizalmad javulása, képesség az önálló munkára, végül a célod elérése. Ez vár velem.

Bővebb információ

30 év feletti oktatási tapasztalatal és a tanítást segítő számos pedagógiai és pszichológiai ismerettel segítelek a felkészülésben. Akik megtették, amit javasoltam, 100%-ban elérték a kitűzött célt: aki felvételire készült, azt felvették, (többnyire az első helyre), aki érettségizni akart, az kitűzött célját elérve leérettségizett, aki át akart menni, átment, többnyire egy-két jeggyel jobb eredménnyel a tervezettnél. Jó kapcsolatban vagyok a diákjaimmal, elfogadják, hogy megdolgoztatom őket, és örömmel eszmélnek rá, hogy képesek tanulni és gondolkodni. Helyére kerül az önbizalmuk. 

 Jelenleg már kizárólag magántanítványokkal foglalkozom: magyar nyelv és irodalomból, történelemből általános iskolától a felsőfokig korrepetálok, felkészítek vizsgára, érettségire, pótvizsgára. Nyáron első sorban a pótvizsgára/az őszi érettségire készülőket várom. Ősztől a nyelvi tesztet írókat és érettségire készülőket várom speciális módszertanokkal. Aki eredményt akar elérni, és megtanulni azt, hogy az adott tárgyat hogyan tanulja meg, jól választ, ha hozzám jön. 
 
15 évig dolgoztam készségfejlesztő trénerként, ami óriási előny a felkészítésben. Szerződéses módszerrel dolgozom, tehát megállapodunk a célokban és a módszerekben. Utóbbi mindig az előbbi függvénye. Következetes vagyok, miközben folyamatosan jelen van a humor. Az órákon jól szót értünk egymással. A tananyag elsajátítása afféle melléktermék: az igazi érték a tanulás megtanulása, a megértés, az aha-élmények, a blokkok oldása, az önértékelés és önbizalom javulása, végül a képesség és szándék az önálló munkára. Az eredmények visszaigazolják a módszer eredményességét, a résztvevői visszajelzések pedig a kapcsolati oldalt: a tanítványok szeretik az óráimat, és örömmel jönnek oda 20 év után is az utcán.  

Aki nem hiszi, próbálja ki! :-) 

 Visszajelzések, további információk a www.magyartanar.eu oldalamon.