Prágerné Halász Éva

Prágerné Halász Éva  

Értékelés:
Telefonszám: +36-30-6423443
Kapcsolat: Az üzenetküldéshez be kell jelentkezned!
Tárgyak: Matematika, Középiskolai matematika
Ahol tanít: Budapest, XIV. kerület
Házhoz megy? nem
Óradíj: 3 000 Ft / 45 perc

MATEMATIKA KÖZÉPISKOLÁSOKNAK

Megkönnyítem számodra a matek tanulását!Sokéves tapasztalattal folytatok matek érettségifelkészítést,korrepetálást.Hívj,segítek!

Bővebb információ

Nagy tapasztalattal rendelkező matematika szakos középiskolai tanárnő vagyok.
Matematikából vállalom  középiskolások korrepetálását , érettségire felkészítését, valamint pótvizsgára felkészítést is végzek

Természetesen az órák szerves része a folyamatos szintre hozás ,hiányosságok pótlása.
És mindezt egyéni ütemben, így könnyen behozhatod a lemaradásodat. Biztos a  siker, javíthatsz a jegyeiden, nem kell tovább izgulnod a dolgozatok , esetleg a pótvizsga miatt.

      Tanítványaim mondták rólam:
  • A tanárnő 11.osztályban még pótvizsgára készített fel,majd 12.oszt-ban végig korrepetált. Rendkívül lelkiismeretes, türelmes, jól magyaráz, élveztem az óráit. És az érettségi írásbelim majdnem 4-es lett! Nagyon boldog vagyok!
  • Mindig nagyon izgulós voltam, főleg a matek miatt.Mióta a tanárnő foglalkozik velem,ez teljesen megváltozott, magabiztosabb lettem; a dolgozatíráskor is úgy érzem, hogy naprakész vagyok.. És ami még nagyon fontos, hogy ez a jegyeimen is meglátszik, Köszönöm!
Szükség szerint 45-60-90 perces órákat is tartok, az óradíj eszerint alakul.Hatékonyság szempontjából a 90perc ajánlott.
A nyári pótvizsgára felkészítés kedvezőbb áron történik.
További információ, időpont egyeztetés a következő telefonszámon:06-30-6423443