Böröczffy-Farkas Boglárka

Böröczffy-Farkas Boglárka  

Értékelés:
Telefonszám:
Kapcsolat: Az üzenetküldéshez be kell jelentkezned!
Tárgyak: Francia tanár, Magyar, mint idegennyelv, Nyelvtanár
Ahol tanít: Budapest, VI. kerület, Online
Házhoz megy? igen
Óradíj: 7 000 Ft / 60 perc
Honlap: www.franciabog.com

Francia nyelv / magyar mint idegen nyelv minden szinten

Korrepetálás, egyénre szabott, hatékony felkészítés nyelvvizsgára, érettségire, üzleti és állásinterjúra, utazásra, külföldi munkára on-line is.

Bővebb információ

Bonjour, 

Boldoggá tesz, hogy átadhatom a tudásom és a nyelvhasználat örömét. Szeretek valamennyi szinten tanítani. Az egyik legfontosabb feladatom, hogy inspiráljam és motiváljam a tanítványaimat. Személyre szabott órák, hétről hétre nyomon követhető gyors fejlődés, stabil tudás.

Francia civilizáció, ország- és kultúraismeret, szókincsbővítés, társalgás, a kommunikációs készségek (beszéd, olvasás, íráskészség és a hallás utáni értés) fejlesztése, áttekinthető, funkcionális nyelvtani rendszerezés.

Általános nyelv, az alapok pótlása, korrepetálás, szintentartás, felkészítés üzleti és állásinterjúkra, külföldi tanulmányokra, ösztöndíjra, utazásra vagy munkavállalásra frankofón nyelvterületen vagy cégeknél, egy- vagy kétnyelvű vizsgákra (ITK Origo, BME, DELF, DALF) illetve közép- és emelt szintű érettségire. Emellett tanítok magyar nyelvet külföldieknek kezdő szinttől felsőfokig.

Egyénre szabott tanmenet, rugalmas időbeosztás: Mindig a tanuló egyéni igényeinek, képességeinek, célkitűzéseinek megfelelően alakul a tematika, a dinamika és az alkalmazott módszer. A következetesen felépített órák keretében mindig sikerül a tanítványaimmal elérnünk a kitűzött célt.

A nyelv belső logikájának megértése és a kreatív nyelvhasználat örömtelivé és hatékonnyá teszi a nyelvtanulást. Az órák folyamán hozzászokunk, hogy az új nyelv szabályai szerint gondolkodjunk, gyorsan és könnyedén, az adott kontextusnak és stilisztikai regiszternek megfelelően.

Tanítok gyerekeket, általános iskolásokat, középiskolásokat, egyetemistákat, felnőtteket és az idősebb korosztály tagjait is. 

Diplomás tanár vagyok több mint tíz év szakmai tapasztalattal. Nem volt sikertelen nyelvizsgázóm, érettségizőim kiválóan teljesítenek, diákjaim sikeresek. Többször éltem nyelvterületen és francia egyetemen is szereztem Master diplomát.

Kíváncsi vagyok a tanulóra, teljes figyelmem, segítségem, támogatásom az övé az úton, melynek során magabiztos nyelvhasználóvá válik. Ezért az órákon mindig a tanuló személye és a tanulási folyamat van a középpontban.

Szeretettel várom tanítványaimat egyénileg és kis csoportban Budapest 6. kerületében (Oktogon / Nyugati) illetve Skype-on. 

A bientôt!

Elérhetőség: info@franciabog.com

Bővebb információ: www.franciabog.com

Facebook: www.facebook.com/Franciabog